Galerie foto: BMW M3 E90 Individual in nuanta Frozen Black

Piotr, un membru al clubului M Flight din Germania, a intrat recent in posesia noului sau BMW M3 E90 Individual, in nuanta Frozen Black.

Nuanta speciala negru mat a devenit pentru prima oara disponibila anul trecut, pentru M3 Coupe, iar la inceputul acestui an a fost lansata de catre BMW North America o editie limitata BMW M3, denumita BMW M3 Coupe Frozen Black Edition 2011.

Modelul beneficiaza de vopsea de exterior in nuanta Frozen Black, iar la interior de tapiterie din piele in nuanta Black Extended Novillo cu cusaturi rosii contrastante pe scaune, tetiere, insertiile din usi, consola centrala si manerele usilor.

Este prima oara cand vedem nuanta Individual Frozen Black pe un M3 Sedan si daca se aplica pretul standard, inseamna ca pe posesor l-a costat in jur de 3.500 Euro. La interior, BMW M3 E90 Frozen Black e dotat cu tapiterie din piele neagra si trim-uri de culoare rosie, care confera masinii un aspect si mai unic.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account