BMW M5 F10 implicat in accident pe Autobahn

Un BMW M5 F10 a fost implicat intr-un accident neferict pe una din autostrazile din Germania, in urma caruia masina a fost distrusa total iar doi pasageri au suferit rani grave. M5-ul zbura cu o viteza de 300 km/h, iar soferul a pierdut control masinii incercand sa evite alta masina care intra pe autostrada.

BMW M5 a lovit bariera despartitoare dintre cele doua sensuri, s-a rasurnat de cateva ori si intr-un final a aterizat pe iarba in afara carosabilului.

In ciuda accidentului destul de serios, cei doi ocupanti ai masinii, soferul in varsta de 60 ani si un pasager de 20 ani au supravietuit, dar cu rani grave. Se pare ca in masina se afla si un caine, care a supravietuit si el.

Daca ne uitam la imaginile de mai jos, putem spune ca pasagerii au fost foarte norocosi, iar intamplarea dovedeste faptul ca BMW exceleaza la capitolul protectia pasagerilor in caz de impact sever.

Le uram celor doi pasageri ai M5-ului accidentat insanatosire grabnica.

[Sursa: m5post]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account