CEO-ul BMW M ne dezvăluie primele detalii despre modelul BMW M5 CS cu 635 CP

Markus Flasch, directorul executiv al BMW M GmbH, a dezvelit o parte dintre detaliile lui BMW M5 CS în cadrul unei postări video pe Instagram.

Oficialul companiei bavareze a confirmat că prima versiune CS din istoria modelului BMW M5 este construită pe baza actualului BMW M5 Competition. Motorul său V8 de 4,4 litri dezvoltă cu 10 CP mai mult decât modelul Competition, ajungând astfel la 635 CP. Cuplul maxim a rămas la aceeași cotă de 750 Nm.

Însă un avantaj poate și mai important este faptul că BMW M5 CS are o greutate redusă cu 70 kg față de Competition. Printre metodele de slăbire amintite în clipul publicat pe contul de Instagram BMW M se menționează că sedanul va avea 4 locuri. De asemenea, scaunele din față sunt cele tip scoică, preluate de la noile BMW M3 Sedan și M4 Coupe, care au structură din carbon. Capota este din carbon, iar sistemul de frânare este cu discuri făcute din carbon și ceramică și se distinge prin etrierele vopsite în roșu. Totodată, BMW M5 CS se va remarca estetic și prin elementele de culoare bronz auriu. Este vorba despre ramele grilei frontale, jantele, ornamentele de pe aripile frontale. Și farurile au Angel Eyes cu lumină galbenă, drept o aluzie la motorsport.

Markus Flasch a anunțat că BMW M5 CS va fi prezentat pe deplin în ianuarie 2021. Până atunci, ne putem delecta cu clipul realizat de publicația Sport Auto, care a înregistrat timpi impresionanți pe circuitul Hockenheim-GP cu prototipul BMW M5 CS.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account