Video: Viitorul BMW M5 F10 testat pe circuitul de la Miramas

BMW M a publicat un nou videoclip cu viitorul BMW M5. Materialul video infatiseaza noul M5 in teste, la locatia secreta BMW de la Miramas, in Franta. Daca mai aveati vreo indoiala ca noul M5 nu se ridica la asteptari, urmariti videoclipul de mai jos. Iata si cateva detalii extrase din textul de prezentare ce insoteste videoclipul:

„Inginerii imping noul BMW M5 pana la limite, pe circuitele de teste. Setarile motorului, ale suspensiei si ale transmisiei sunt verificate in cele mai extreme conditii, pentru ca masina de serie sa respecte cele mai stricte cerinte.

Directia precisa, controlul adaptiv al suspensiei, transmisia M cu dublu ambreiaj care schimba rapoartele fara sa afecteze tractiunea si diferentialul Active M sunt testate pe circuit pentru a se asigura interactiunea optima intre ele.

Pentru a putea accelera la maxim la plecarea de pe loc, BMW M5 are o functie imbunatatita de launch control. Cuplul motorului V8 cu tehnologie M TwinPower Turbo livreaza o acceleratie impresionanta.

Fumul din imagini poate ca nu e relevant pentru condusul de zi cu zi, dar face parte din procesul de testare. Aceasta demarare spectaculoasa lasa o urma de cauciuc negru pe carosabil si intipareste un zambet larg pe fata pilotului.

Pe circuitul ud inginerii au optimizat controlul masinii pana la performanta suprema. Datorita raspunsului spontan al noului motor V8 M TwinPower Turbo, noul BMW M5 poate fi echilibrat perfect din acceleratie – fie in modul M Dynamic sau cu DSC deactivat.

Pe portiunea de peste 6 km lungime, intregul tren de rulare al noului BMW M5 este supus la teste dure de anduranta. Inginerii au pilotat masina pe distante lungi la viteza maxima, schimband vitezele mai des decat s-ar intampla pe parcursul intregii vieti a unei masini normale.”

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account