Noul BMW M6: Franele M din ceramica si carbon

Cea mai nouă versiune a sistemului de frânare din materiale compozite oferă noilor BMW M6 Coupé şi Cabriolet o putere de frânare deosebită. Particularitatea deosebită este masa extrem de redusă, răspunsul excelent şi performanţele constante chiar şi sub sarcini ridicate. Diametrul discurilor ventilate şi perforate este de 400 milimetri la roţile faţă şi de 396 milimetri la cele spate. Frânele, cu etrier fix, cu şase pistoane, pentru puntea faţă, sunt vopsite în albastru închis metalizat şi sunt marcate cu emblema M.

Disponibile în premieră la noile BMW M6 Coupé şi Cabriolet (în combinaţie cu jantele M din aliaj uşor, de 20 de ţoli), frânele M, din ceramică şi carbon oferă un nivel suplimentar de performanţă

Diametrul discurilor de frână măsoară 410 milimetri la puntea faţă, respectiv 396 milimetri la puntea spate. Realizate dintr-un nou tip de material compozit – ceramică şi fibră de carbon -, discurile beneficiază de o rezistenţă şi mai mare la căldură şi combină această calitate cu o reducere semnificativă a maselor de rotaţie. Frânele M, din ceramică şi carbon, sunt mai uşoare cu 19,4 kg faţă de versiunile din echiparea standard, deşi acest material inovator are o rezistenţă excepţională la uzură, iar durata de viaţă a discurilor este de multe ori mai lungă decât a variantelor convenţionale.

Sistemul opţional M, din ceramică şi carbon, are etrier fix cu şase pistoane la roţile faţă şi etrier mobil cu un singur piston la puntea spate. Etrierele pot fi identificate prin finisarea specială într-o nuanţă aurie.

[Sursa: BMW]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account