BMW 1 M va intra in productie in martie 2011

Mult asteptatul model BMW Seria 1 M Coupe dedicat entuziastilor marcii va intra in productie in martie 2011. Circula zvonuri potrivit carora modelul M entry-level va fi produs intr-un numar redus de unitati.

Masina a fost partial dezvaluita in cadrul evenimentului Oktoberfest 2010, dar majoritatea detaliilor legate de noul 1 M Coupe raman secrete. Nuanta unica Orange Metallic va fi una exclusiva pentru aceasta, iar dupa spusele Dr. Kay Segler, “Aceasta nuanta va face istorie” si va fi tinuta minte pentru aspectul sau unic.

Se spune ca ecartamentul noului 1M Coupe va fi mult mai mare decat al lui 135i, care e deja o masina lata. De fapt credem ca ecartamentul lui 1M Coupe ar putea fi chiar la fel de mare sau poate mai mare decat cel al modelului M3 Coupe. Trenul de rulare este un secret bine pazit de BMW, dar noi credem ca motorul este bazat pe arhitectura motorului N54 si modificat de Divizia M. Se zvoneste ca puterea livrata va fi de cel putin 345 CP. Greutatea se situeaza in jurul valorii de 1.500 kg.

Recent a fost reiterat faptul ca motivul care a stat la baza proiectului M1 nu este in totalitate focusul pe putere, ci mai degraba pe ideea de a construi o masina care sa fie mai senzationala la condus decat orice alte masini BMW construite pana acum. Divizia BMW M are asteptari mari legate de acest model care ar putea fi un dezchizator de drumuri pentru viitoare modele M orientate catre entuziastii marcii.

In cursul acestei saptamani vom avea mai multe informatii despre BMW 1 M.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account