Autocar: „Ce ar trebui sa faca BMW cu Seria 1 M”

Matt Prior de la Autocar a scris un articol foarte bun care va merge la inima fanilor infocati BMW. Vorbind despre subiectul BMW Seria 1 M Coupe, Matt face cateva comparatii cu prima generatie M3, modelul considerat adevaratul M.

Inainte sa trecem la articolul lui, puteti citi cele mai recente informatii ale noastre despre BMW Seria 1 M Coupe.

“Pentru mine, ce e minunat legat de planurile BMW de a construi un Seria 1 incitant nu e doar faptul ca va exista o versiune M a coupe-ului/sedanului cu doua usi (dupa cum vreti sa vedeti situatia), ci ca acesta urmeaza sa fie ‘in spiritul traditiei primului M3’.

Cu siguranta ca va aduceti aminte de primul M3. Cativa baieti de la site-ul ‘sora’ Pistonheads l-au condus pe circuitul Classic Le Mans weekendul trecut si l-au adus zilele trecute si pe la birou.

Inca arata fantastic si chiar daca e mic, pare acum mai insemnat decat a fost vreodata. La 1200 kg era foarte usor, si puterea de aproape 200 bhp insemna ceva.

Ma indoiesc ca de data aceasta cifrele vor fi la fel de mici. Un 135i coupe deja are 1530kg si 302bhp. Ceea ce sper e ca Divizia M e increzatoare sa isi dea seama ca nu trebuie sa eclipseze puterea celorlalte modele din gama. Pentru asta exista alte modele – M5, M6, gama X.

Mi-ar placea sa cred ca atunci cand BMW vorbeste de accesibilitatea si puritatea modelului original, chiar vorbeste serios. Pastrati-l simplu, usor, si tineti minte ca manevrabilitatea si sentimentul de ‘fun’ nu sunt acelasi lucru cu putere si stabilitatea pe sosea”.

Puteti citi continuarea pe site-ul Autocar

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account