BMW 1M s-a lansat saptamana aceasta in productie

Potrivit presei germane, saptamana aceasta pe 1 martie a debutat productia noului BMW 1M. Noul M va fi asamblat la uzina de la Leipzig, unde e produs pe aceeasi linie de productie ca si modelele obisnuite Seria 1.

Primele unitati 1M vor fi livrate la sfarsitul acestei luni, si o serie de alte modele vor fi disponibile pentru teste de presa. In Romania, pretul de baza pentru 1M este de 43.200 Euro fara TVA, in timp ce in SUA clientii isi vor configura masina de la un pret de baza de 47.010 USD.

BMW Seria 1 M Coupe este echipat cu motorul BMW M-Power twin-turbo cu sase cilindri in linie, si nu este doar sportiv, ci si eficient: consumul mediu de combustibil este de 9,6 l/100 km, cea mai buna valoare in clasa sa. Avand o putere de 340 CP, noul BMW Seria 1 M Coupe accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 4,9 secunde.

In SUA cererea a depasit deja asteptarile, mai multi clienti fiind nevoiti sa astepte pana la sfarsitul anului pentru a intra in posesia masinii lor 1M.

Intr-un interviu acordat recent, Dr. Kay Segler, seful Diviziei M, a declarat ca a durat in jur de un an pentru a dezvolta si testa masina. Masinile M utilizeaza intens pentru testare circuitul de la Nurburgring. Pretul a fost un element important al produsului final, a fost un efort distinct de a crea un succesor de suflet pentru M3 E30.

Dr. Segler a mai spus si ca BMW M a ascultat clientii si a recunoscut nevoia de a produce o masina M accesibila si tinerilor entuziasti.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account