Randare: BMW Seria 1 M Coupe

Programat sa fie lansat la mijlocul anului 2011, noul BMW Seria 1 M Coupe a trezit deja interes in comunitatea BMW, si se anunta a fi candidatul principal la titlul „Cel mai entuziast BMW al anilor 2000”.

Dupa luni intregi de speculatii cu privire la numele ales si existenta sa, BMW a anuntat recent noul model M si numele final: BMW Seria 1 M Coupe. Chiar daca ramane inca secret motorul ales sa propulseze noul Seria 1 M Coupe, se zvoneste ca va fi acelasi ca la 135i. Totusi, motorul va fi reprogramat si va putea livra o putere maxima de cca. 350bhp. Toata aceasta putere dintr-o masina coupe atat de mica este controlata printr-un diferential cu alunecare limitata si de pneurile Michelin Pilot Sport 245/35 ZR19 si 265/35 ZR19.

Motorul este cuplat la o transmisie manuala cu sase rapoarte – nu va fi oferita nici transmisia automata, nici cea cu dublu ambreiaj – si conform primilor jurnalisti care au vazut modelele din faza de pre-productie, cutia manuala se potriveste foarte bine acestei masini.

Pe baza recentelor fotografii-teaser oficiale, artistii de randari au inceput sa „redeseneze” masina.

Primul care face acest lucru este Andrei Avarvarii, care a desenat BMW Seria 1 M Coupe pentru TopSpeed. Modelul prezinta linii de design agresive, partea frontala este impunatoare, iar aripile sunt evazate. Modelul Seria 1 M Coupe isi pastreaza astfel ADN-ul de masina M, si datorita ciclului scurt de productie de 12 luni, ar putea deveni obiect de colectie.

Numele de cod initial pentru BMW Seria 1 M Coupe a fost “Pyrat” si dupa indelungi dezbateri timp de luni de zile, s-a renuntat si la eticheta „M1”.

Este de asteptat ca pretul sa fie cu cca, 10.000 Euro mai ridicat decat al modelului actual 135i Coupe.

[Sursa foto: Andrei Avarvarii pentru TopSpeed]
BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account