Galerie foto: BMW 1M Coupe expus la BMW Welt

Weekendul acesta BMW Seria 1 M Coupe a fost expus la BMW Welt, acoperit inca cu camuflaj. Prezentarea oficiala a mult asteptatului 1 M va avea loc in a doua jumatate a lunii decembrie, iar premiera mondiala a modeluluiva fi la Salonul auto de la Detroit.

Desi arata asemanator modelului 135i Coupe, noul Seria 1 M aproape ca este o masina total diferita. Potrivit jurnalistilor care au avut ocazia sa testeze masina, arcurile sunt mai rigide, amortizoarele au cursa mai scurta.

Suspensia nu poate fi ajustata– pentru a pastra costurile reduse. Puntea fata este aceeasi de pe 135i, dar pe spate este utilizata cea de la M3.

Garda la sol este mai scazuta cu 10mm iar ecartamentul este cu cca 30 mm mai lat in partea din fata si cu 30-40 mm mai mare la partea spate. Franele sunt complet diferite de cele ale modelului 135i Coupe. Din fotografiile de mai jos masina pare sa stea pe roti M cu jante de 19 toli, dar suntem de parere ca acestea vor fi oferite optional, si ca probabil cele de 18 toli vor fi standard.

BMW 1M este propulsat de un motor ce are la baza agregatul N54 twin-turbo ce livreaza 340 CP. Motorul este cuplat la o transmisie manuala cu sase rapoarte.

Modelul 1M a primit si noi faruri si stopuri, la fel ca si versiunile facelift ale lui 135i Coupe si Cabrio.

BMW 1 Series M Coupe va fi disponibil in trei nuante: Alpine White, Jet Black si Valencia Orange Metallic, si va avea probabil un pret situat intre modelele 135i si M3.

[Sursa foto: BimmerToday ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account