BMW X6
BMW X6
BMW X6

Vorsteiner prezinta kitul pentru BMW X6 M

Tunerii de la Vorsteiner au prezentat versiunea lor de BMW X6 M. Vorsteiner a lansat un kit aero care mareste si mai mult sportivitatea si agresivitatea SAV-ului BMW X6 M.

Kitule aero pentru X6M este destinata clientilor care cauta cel mai inalt nivel de performanta si stil. Componentele utilizate in procesul de transformare a masinii au fost create utilizand cele mai avansate tehnologii, care asigura o rezistenta sporita si imbunatatesc aerodinamica de ansamblu a autovehiculului.

Kitul contine spoiler fata din CFRP (plastic ranforsat cu fibra de carbon) care confera o prestanta deosebita masinii la rulare. La mojlocul lunii septembrie va fi disponibila si o capota din materiale compozite de fibra de carbon, care sa completeze infatisarea data de spoilerul fata.

Partea spate a primit un difuzor spate din fibra de carbon, care adaposteste trei aripioare modulare atasate corpului difuzorului, pe langa alte doua orificii de aerisire care ajuta la racirea sistemului de evacuare.

Pentru a completa kitul aerodinamic, partea spate a mai primit si un eleron spate care defineste in mod elegant liniile caroseriei si aduce un plus de echilibru.

[Sursa Vorsteiner si Jlevi SW]
BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account