Gerovital
Gerovital
Gerovital

BMW M5 2012 – o noua randare

Iata inca o randare a noii generatii a lui BMW M5 F10. Modelul M5 2012 va fi dezvaluit abia in primavara anului viitor la Salonul auto de la Geneva, intr-o forma de concept, dar imaginile generate pe calculator continua sa apara in fiecare luna.

Asa cum am observat si in pozele spion anterioare, noul M5 beneficiaza de o parte frontala agresiva, care a trecut prin tratamentul M, si care include o bara fata agresiva, precum si prize de aer mai mari. Capota are aceeasi infatisare sportiva, cu suprafete concave si convexe.

Liniile de design exterior continua sa se prelungeasca pe laterale, iar o cuta se desfasoara de la partea frontala pana la arcele rotilor spate. Liniile de design devin si mai pronuntate pe masura ce se apropie de partea spate. Aripile spate evazate accentueaza si mai mult prestanta automobilului pe sosea.

Fantele tipice M sunt prezente si pe aceasta randare, pe langa rotile in stil M.

Caroseria va fi o combinatie de structura unitara din aluminiu in partea din fata si un bloc sasiu-caroserie din otel la habitaclu si partea din spate.

Noul M5 va fi pus in vanzare la sfarsitul anului 2011.

[Randare realizata de Gerald pentru Bimmerpost si via Germancarforum ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account