Gerovital
Gerovital
Gerovital

BMW M340i xDrive Touring First Edition: O personalizare specială pentru doar 340 de exemplare

BMW M340i xDrive Touring First Edition este prezentat pentru prima oară de BMW Spania drept o ediție limitată la 340 de unități pentru piața mondială. Aceasta se remarcă printr-o configurație cromatică și de dotări foarte cool.

Caroseria este vopsită în nuanța mată Frozen Dark Gray. Iar elementele cromate au fost înlocuite cu BMW Individual High Gloss Shadow Line. Jantele 792 M din aliaj au diametru de 19 inch și se asortează cu tema cromatică a mașinii fiind bicolore. Printre spițele duble se văd etrierele roșii ale sistemului de frânare sport M Performance. Tot din rândul accesoriilor M Performance este și difuzorul spoilerului spate, făcut din carbon.

Habitaclul este personalizat cu tapițeria din piele în nuanțe BMW Individual Silverstone și Fjord Blue. Aceasta acoperă și partea superioară a planșei de bord și se distinge inclusiv prin cusăturile făcute cu ață de culoare portocaliul Kyalami. De asemenea, tema nuanței de carbon este continuată de inserțiile de pe bord, canalul median și portiere. Iar o inscripție de pe bord certifică faptul că este vorba despre unul dintre cele 340 de exemplare BMW M340i xDrive Touring First Edition.

Stilul și caracterul sportiv sunt evidențiate și de suspensia adaptivă M, scaunele care au încălzire și suport lombar și centurile de siguranță țesute cu cele trei culori tradiționale M.

Lista generoasă de echipări mai include sistem infotainment BMW Live Cockpit Professional cu pachet Connected Professional, internet WiFi, sistem audio HiFi Harman/Kardon, sistem de asistare la parcare.

BMW ne prezintă modelul M340i xDrive Touring First Edition într-un set de poze special, în care putem observa că break-ul Seriei 3 poate fi echipat și cu faruri cu tehnologie BMW Laserlight. Iar în comunicatul de presă ne este reamintit faptul că modelul Touring poate fi dotat și cu sistemul Reversing Assistant. Acesta memorează ultimii 50 de metri parcurși spre înainte și apoi știe să manevreze automat mașina în marșarier, parcurgând cu spatele același traseu. Din propria experiență putem spune că acest sistem este surprinzător de exact în manevre.

Nu în cele din urmă, fiindcă este un BMW M340i xDrive Touring, înseamnă că sub capota sa se află propulsorul pe benzină de 3 litri, cu 6 cilindri în linie. Acest motor pe benzină utilizează tehnologia M TwinPower Turbo cu un turbocompresor twin-scroll. Cu ajutorul sistemului de tracțiune integrală xDrive cu diferențial spate M Sport, precum și a transmisiei Steptronic Sport cu 8 trepte, cei 374 CP sunt transformați într-un sprint 0-100 km/h cronometrat în 4,5 secunde.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account