Viitorul BMW Z4 va debuta în această vară

Site-ul Automotive News Europe citează surse din cadrul BMW care spun că viitoarea generație a roadster-ului BMW Z4 va fi dezvăluită în această vară.

Apoi, modelul va fi expus pentru publicul larg la Salonul Auto de la Paris, care va avea loc în toamnă. După cum se poate deduce din pozele spion publicate până în prezent cu prototipurile camuflate ale noului sportiv decapotabil, modelul de serie va urma ideile de design ale conceptului prezentat anul trecut la Concours d’Elegance la Pebble Beach.

Încă nu există informații care confirmă dacă BMW va crea și o versiune M a noului Z4. Dar informațiile preliminare, neoficiale, spun că vârful de gamă M40i va avea două variante de putere a motorului B58 cu 6 cilindri. Standard vor fi livrați 335 CP, dar dacă se optează pentru Competition Package, atunci șoferul va avea 385 CP la pedală.

Producția lui BMW Z4 va începe în ultima parte a acestui an la uzina Magna Steyr din Austria, unde va fi asamblat alături de noua Toyota Supra, model cu care a fost dezvoltat în paralel.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account