VIDEO: Gama Gerovital Men – Performanță pe toată linia pentru combaterea căderii părului și îngrijirea lui

Aparent nu există o legătură directă între felul în care obișnuim să ne îngrijim mașina sau propriul corp. Însă nu pui un ulei de slabă calitate sau un ulei nerecomandat pentru mașina ta, pentru că știi că îi dăunează motorului. La fel, a folosi un șampon creat special pentru tine nu este doar o alegere cosmetică. Alegerea calității înseamnă respect de sine. Înseamnă sănătate.

Indiferent de domeniu, brand-urile care dau prioritate calității urmează același principiu: “Performanță pe toată linia”. Sub acest deviz Gerovital a conceput gama de produse dedicate bărbaților, care încetinesc sau stopează căderea părului.

Două treimi dintre bărbați își pierd din păr înainte de a împlini vârsta de 35 de ani. De aceea, Gerovital ne recomandă să începem mai ales de la această vârstă o îngrijire mai atentă și mai specializată a podoabei capilare.

În acest sens a fost conceput serul Gerovital Men cu o formulă dedicată pentru protejarea sănătății părului. Fiolele Gerovital Men anticădere conțin Redensyl, care acționează asupra cauzelor căderii părului și ajută la creșterea densității acestuia. De asemenea, fiolele conțin glicină, care mărește rezistența firelor de păr, precum și procapil, biocapigen și vitaminele B3, B6 și B7, care reduc sebumul și mătreața.

Întreținerea sănătății părului este completată din șamponul Gerovital Men, care combate la rândul său căderea părului, întârziind îmbătrânirea și atrofierea firelor de păr. După spălarea părului, se aplică pe părul umed conținutul unei fiole din tratamentul intensiv Gerovital Men cu Redensyl. Între spălări se poate aplica pe părul uscat. Iar printr-o masare ușoară produsul este absorbit la rădăcina părului. Apoi nu este necesară clătirea părului, ceea ce face rapidă și confortabilă utilizarea acestui tratament. Se recomandă aplicarea unei fiole în fiecare zi, timp de 3 luni.

Fotbalistul Ionuț Rada, care a fost Campion al României cu CFR Cluj și a câștigat Cupa României cu Rapid de două ori și Supercupa cu CFR Cluj, ne explică într-un clip special de ce alege la rândul său să își îngrijească părul cu produsele Gerovital Men.

De ce este nevoie de o îngrijire specializată pentru combaterea căderii părului la bărbați?

Căderea părului are, desigur, drept cauză și moștenirea genetică. Însă o serie amplă de factori suplimentari provoacă sau accelerează atrofierea părului și pierderea lui. De ce? Fiindcă este esențial procesul de regenerare a părului, deoarece până și un scalp sănătos poate pierde zilnic zeci de fire de păr.

Gerovital ne amintește că sănătatea părului este afectată de către deficitul de proteine și nutrienți esențiali, precum și de excesul de vitamina A, stres sau dereglări hormonale. De aceea, folosirea unui șampon generic nu poate oferi părului o formulă care combate toți factorii menționați mai sus.

Astfel, fiolele anticădere și șamponul Gerovital Men conțin elementele dovedite pentru îmbunătățirea metabolismului celular, fortifierea rădăcinii și stimularea sănătoasă a creșterii firului de păr. Ingredientele active stimulează creșterea părului și combat deteriorarea rădăcinii firelor de păr.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account