BMW M4 cu steroizi injectați de PSM Dynamic

Tunerul PSM Dynamic este recunoscut pentru faptul că propune body kit-urile șocante și pentru mașini supersport precum Ferrari. Dar are o slăbiciune pentru marca BMW, lucru dovedit și de cel mai nou proiect prin care transformă un M4 într-un Hulk motorizat.

Compania PSM Dynamic (Perry Seng Motorsports) a fost fondată de designerul Perry Yem și antreprenorulSeng Thai, care par să aibă un gust aparte pentru proiecte cu look bombastic. Un exemplu perfect al gândirii exotice care definește tunerul din California de Sud este proiectul bazat pe actualul BMW M4. Coupe-ul bavarez a primit un body kit PSM foarte extrovertit și evazat, construit din fibră de carbon. Rezultatul este un aspect atât agresiv, cât și modern care traduce într-un mod vizual performanțele modelului M4.
PSM Dynamic a completat body kit-ul său cu diversel elemente preluate de la alți tuneri, pentru a întregi proiectul. Astfel, pe portbagaj a fost montat un eleron imens APR GT300. De la Autoteknic provin spliterele și grilele BMW. Iar elemente Carbon Axent au fost integrate în spoilerul frontal. Partea din față a mașinii impresionează și prin farurile OSS Designs. Caroseria este vopsită în Avery Matte Metallic Grigio, iar jantele KlassenID R20: Midnight Frost Face/Lip se asortează cu această cromatică.
Și performanțele mașinii au fost elevate. Acest M4 a fost echipat cu kit de admisie Eventuri, radiator CSF, evacuare FI, completată cu un charge pipe și down pipe de la Evolution Racewerks.
De asemenea, s-a optat pentru un kit de frâne Alcon BBK și pentru suspensii KW Clubsports cu 3 reglaje.
Credit foto: Black List Lifestyle @Guywithacamera415 and Mo@PSM_Dynamic

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account