(VIDEO) BMW Seria 3 Touring „culcă tot bordul” pe Autobahn

Probabil ați auzit expresia „ia tot bordul” printre băieții din Vitan, dar „culcă tot bordul” este pentru cunoscători, pentru ăia care sunt ironici și serioși în același timp.

Chiar asta face acest BMW Seria 3 E91 pe autostrada fără limită de viteză din Germania, unde păcatele astea se plătesc doar cu un consum mai mare de combustibil, nu cu pușcărie. E ok că face asta într-un loc fără limită de viteză, dar mașina nu-i tocmai un supercar, iar viteza aia se simte altfel într-un vehicul căruia îi lipsește aerodinamica pentru așa ceva. BMW-ul Touring este un sleeper în adevăratul sens al cuvântului și cine are așa ceva râde prin mustață ca un adevărat supervillain.

Curăță injectoarele?

O scuză pentru viteză excesivă este că aceasta „curăță injectoarele” după o perioadă mai lungă petrecută prin oraș. Ce-i drept, când ai un motor turbo, e bine să folosești motorul ăla așa cum a fost el gândit și să-i pui, din când în când, toți căluții la galop. Acest BMW Seria Touring pare unul obișnuit, dar el este un 335i care este dotat din fabrică cu un șase în linie de trei litri care dezvoltă 306 CP și 500 Nm. În ciuda aspectului stock, mașina în cauză e departe de a fi potrivită doar pentru condusul uzual, de zi cu zi, pentru că în urma unor modificări extinse aceasta dezvoltă acum 500 CP și 720 Nm.  La volan nu se află o bătrânică care merge să-și culeagă pensia de poștă, ci un băiet cu nădragi mulați care are toate testicolele la el. Mai jos aveți linkul cu machiavelica  demonstrație de putere ascunsă.

https://eu.motorsport.tv/autotopnl/video/500hp-bmw-335i-e91-fast-100200-autobahn-pov-sound-by-autotopnl/143866?t=00m00s

 

Sursa – MotorsportTV

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account