BMW Concept Gran Coupe – primele poze cu modelul real

BMW_Concept_Gran_Coupe_002_310793

Cu ocazia evenimentului exclusiv Design Night ce a avut loc in prima zi a presei de la Salonul auto de la Beijing, BMW a prezentat un nou concept : BMW Gran Coupe, un vehicul elegant cu 4 usi, cu proportii dinamice uimitoare si asemanator conceptului CS.

Studiul simbolizeaza noua directie de design a BMW, incorporand o serie de elemente intalnite la modelele sau conceptele recent lansate. BMW Concept Gran Coupe concentreaza valorile fundamentale ale marcii, inclusiv celebra Hofmeister Kink si grila rinichi. Mai mult, inspiratia pentru Gran Coupe a venit din modelele clasice ale BMW, cum ar fi 3.0 Csi.

Ca si in cazul conceptului CS 2007, BMW prezinta un coupe cu 4 usi si un caracter sportiv distinct. Acest model reprezinta o avanpremiera la viitorul BMW Seria 6, si in acest sens constructorul bavarez a confirmat ca anumite elemente de la Gran Coupe Concept se vor regasi in versiunile Coupe si Cabrio ale sesarului.

In ciuda zvonurilor initiale, masina nu va fi prezentata cu numele Seria 8, ci va face mai degraba parte din familia Seria 6, 6 GT fiind unul din numele posibile.

Modelul ce va fi lansat in productie va fi prezentat in 2012, iar Gran Coupe Concept isi va face debutul european in aceasta toamna la Salonul Auto de la Paris. Ca structura, acesta va utiliza aceeasi platforma care sta in prezent la baza Seria 5, Seria 7 si a 5 GT-ului. Motorizarile oferite vor fi o combinatie de propulsoare cu sase si opt cilindri, pe benzina si motorina, iar transmisia va fi una automata cu opt rapoarte.

Primele fotografii cu modelul real BMW Concept Gran Coupe ne sunt prezentate prin amabilitatea FeelCars.com

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account