Premiera mondiala: Lansarea BMW Concept Gran Coupé la BMW Design Night in Beijing

P90059854

Eleganta si performanta dinamica la prima editie BMW Design Night in Beijing

Cu ocazia evenimentului exclusiv BMW Design Nights ce are loc in seara primei zile a presei din cadrul Salonului Auto de la Beijing, BMW prezinta un nou concept, un nou coupe cu 4 usi.

Conceptul simbolizeaza expertiza exceptionala a celor de la BMW in ce priveste designul. BMW Concept Grand Coupé concentreaza valorile fundamentale ale marcii. Ca si in cazul conceptului CS 2007, BMW stabileste noi puncte de referinta in designul coupe-urilor cu 4 usi, cu caracter sportiv.

Conceptul prezinta trasaturile clasice ale tuturor coupe-urilor BMW: ampatamentul mare, capota arcuita cu ‘nasul’ impins inainte, celula pasagerului impinsa spre inapoi, silueta plata, plafonul in stil coupe si consolele fata scurte, toate reflecta potentialul dinamic al masinii. Structurile suprafetelor si faptul ca designul este impins spre perfectiune ilustreaza aspiratia marcii BMW de a construi coupe-uri cu 4 usi, de mare performanta, avand cele mai sportive proportii si cel mai elegant design.

In conceptual BMW Gran Coupé, BMW isi prezinta viziunea unui vehicul cu 4 si ce combina exclusivismul unei masini Gran Turismo cu fascinatia unei masini sportive de mare performanta.

Silueta sportiva impresioneaza prin inaltimea sa de mai putin de 1.40 metri, care face BMW Concept Gran Coupé sa fie cu 100 milimetri mai plat decat BMW Seria 5 sau BMW Seria 7 Sedan.

Un alt simbol BMW, Hofmeister kink, este realizat special ca sa iasa in evidenta, pentru a sublinia si mai mult caracterul exclusivist al masinii. Usile fara cadru ofera conceptului un caracter modern, datorita faptului ca suprafetele vitrate par sa se imbine perfect, fara a fi intrerupte de stalpi.

Si inca un atribut extrem de sportiv si totodata elegant e reprezentat de jante, unde spitele individuale se extend dincolo de centrul jantei, oferindu-i acesteia o infatisare tri-dimensionala. Spitele sunt reliefate, ceea ce le confera o anumita lejeritate la nivel vizual.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account