Comparatie foto: BMW Gran Coupe vs. Audi Sportback vs. Mercedes CLS vs. Porsche Panamera

Vergleich-BMW-Gran-Coupe-Audi-Sportback-Porsche-Panamera-Mercedes-CLS

Ieri, BMW a prezentat cel mai recent concept al sau: Gran Coupe. Impartasind elemente comune de design cu conceptul CS si cu viitoarea generatie Seria 6, BMW Concept Gran Coupe se pregateste sa devina unul din cele mai interesante si fascinante masini BMW ce urmeaza a fi lansate anul urmator.

Analizand primele fotografii, BMW Gran Coupe este un concept ce face apel la partea emotionala, un concept care va placea pana si entuziastilor. Daca modelul 5 Gran Turismo e considerat inovator in segmentul sau, noul Gran Coupe se alatura segmentului premium, bine definit, unde la acest moment Mercedes-Benz, Audi si Porsche detin conducerea.

Fara indoiala ca BMW Gran Coupe va concura strans cu Audi Sportback Concept (viitorul Audi A7), Mercedes Benz CLS si controversatul Porsche Panamera. Din acest grup, Panamera ar putea concura si cu Clasa S, Seria 7 si A8, dar pentru scopul comparatiei noastre, ne-am decis sa includem si acest model in caruselul foto.

Vergleich-BMW-Gran-Coupe-Audi-Sportback-Porsche-Panamera-Mercedes-CLS-3

Si tinta demografica pentru aceste masini este bine definita: cumparatori de coupe-uri cu patru usi in cautare de masini cu design luxos, elegant si usor extravagant, interior luxos si performanta la rulare.

In timp ce Audi A7 si Porsche Panamera sunt la prima generatie, Mercedes CLS va trece in curand la a doua generatie.

Ca intotdeauna, ne vom concentra cu analiza pe designul exterior, o perspectiva foarte subiectiva dar necesara, de vreme ce optiunile de motorizari si design interior nu au fost inca prezentate de BMW.

Si pentru a ramane fideli tiparului articolelor noastre comparative, am inclus la final si sondajul clasic – si el un aspect foarte subiectiv.

Vergleich-BMW-Gran-Coupe-Audi-Sportback-Porsche-Panamera-Mercedes-CLS-2

Vergleich-BMW-Gran-Coupe-Audi-Sportback-Porsche-Panamera-Mercedes-CLS-4

Vergleich-BMW-Gran-Coupe-Audi-Sportback-Porsche-Panamera-Mercedes-CLS-4-5

[poll id=8] [Sursa foto: BimmerToday]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account