BMW Seria 1 Sedan surprinsă în timpul testelor în China

BMW Seria 1 Sedan

BMW Seria 1 Sedan a ajuns într-un stadiu aproape de finalizare, după cum arată cele mai noi poze spion.

Nu a trecut o lună de când ne-a fost prezentat conceptul BMW Compact Sedan. Acesta prefigurează berlina compactă în trei volume pe care marca bavareză vrea să o adreseze în deosebi generaţiei tinere din China. De aceea, conceptul a debutat public cu ocazia ediţiei 2015 a Salonului Auto de la Guangzhou, una dintre cele mai importante expoziţii auto din China.

Iar zilele acestea a apărut un nou set de poze spion care dezvăluie că versiunea de serie a conceptului Compact Sedan este într-un stadiu aproape de finalizare. Mașina de teste pozată în traficul din China are camuflaj destul de redus, astfel încât putem observa că modelul care va intra în producție va prelua detaliile de design ale conceptului aproape neschimbate. Exemple sunt conturul stopurilor și semnătura luminoasă din interiorul acestora sau farurile cu “angel eyes” care nu mai au contur clasic rotund, ci mai angular, asemeni conceptului. De asemenea, decupajele spoilerului față sunt foarte asemănătoare, o diferență făcând-o prezența proiectoarelor rotunde.

Momentan nu există o confirmare oficială a specificațiilor tehnice, însă așteptările pentru acest model ce se va plasa în gama BMW sub Seria 3 sunt că va folosi platforma cu tracțiune pe puntea față, pe care o regăsim la BMW Seria 2 Active Tourer sau X1. Urmând politica denumirilor din gama BMW, cel mai probabil acest sedan compact în trei volume se va purta apelativul Seria 1, iar lansarea pe piață este preconizată pentru 2017.

P.S.: Nu în cele din urmă, se poate remarca în una dintre pozele spion și ceea ce ar putea să fie noul BMW X1 cu ampatament lungit.BMW Seria 1 Sedan

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account