BMW X1 – primul SAV compact pentru mediul urban

In Octombrie, BMW a lansat la Paris Auto Show primul model din gama SAV compact, intitulat X1. BMW X1 este un concept construit pentru mediul urban si va fi lansat initial in Europa. In continuare, va vom prezenta cateva lucruri ce am auzit despre BMW X1:

Motorul

BMW X1 are ca optiune motoare de patru si sase cilindri, in varianta motorina si benzina, dar este de asteptat sa vedem si un motor in patru cilindri dual-turbo.

  • 2.0-litrii patru-cilindri benzina – 170 – cai putere
  • 2.0-litrii patru-cilindri motorina – 177-cai putere
  • 3.0-litrii sase-cilindri benzina – 265-cai putere
  • 3.0-litrii sase-cilindri benzina – 245-cai putere

Transmisie

BMW X1 o sa fie disponibil in versiunea all wheel drive, dar de asemenea si cu tractiune pe spate. Deoarece lansarea initiala va avea loc in Europa, doar prima optiune va fi oferita.

Piata de promovare

BMW X1 offera o noua perspectiva pentru cumparatorii fideli BMW si nu doar. X1 o sa fie primul Sports Activity Vehicle compact si primul pe piata respectiva. O sa fie orientat catre populatia tanara BMW la fel ca si Seria 1.

Pretul

Deoarece urmatoare versiune a BMW X3 va avea dimensiuni marite, la fel ca si ultimul X5, BMW X1 o sa ocupe locul lasat de catre X3 in acea clasa si implicit va avea un pret ridicat. Speculatii se pot face multe in acest moment, dar preferam sa asteptam o confirmare oficiala de la BMW.

BMW X1 o sa fie lansat in vara lui 2009, mai precis in Iunie la dealerele autorizate din Germania.



BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account