Comparativ video: BMW i3 vs BMW 116d vs VW Golf GTE

Am făcut un comparativ tras de toate firele de păr. Doar pentru că am putut.

Industria auto devine foarte confuză. Se inventează clase noi de mașini pentru a se adapta cumpărătorului modern. El vrea o mașină sport care consumă puțin, spațioasă dar și compactă, mică, dar mare, rapidă, dar economică, etc.  Dacă adăugăm și interpretările fiecărei mărci despre cum ar trebui să arate o astfel de mașină, atunci lucrurile chiar se pierd într-un labirint al contradicțiilor. Noi am luat trei mașini compacte care promit spațiu și confort, dar care au propria lor viziune despre cum trebuiesc livrate acestea în contextul încălzirii globale.

BMW i3 vs Golf GTE vs BMW 116d (3)

BMW i3 este țâncul minune al celor de la BMW – o mașină care se vrea „politically correct” din toate punctele de vedere. E o mașină care nu vrea să jignească pe nimeni, chiar dacă unii merită să afle adevărul pe calea cea grea. Pare mică, dar de fapt este foarte mare. Pare complicată, dar de fapt este foarte simplă.

BMW i3 vs Golf GTE vs BMW 116d (5)

De cealaltă parte, BMW 116d este tamponul dintre trecut și viitor, atât de necesar pentru o acomodare treptată cu regulile viitorului. Se folosește de un diesel convențional pentru a-ți servi un pachet cât mai complet, cu multe alte lipsuri.

BMW i3 vs Golf GTE vs BMW 116d (4)

Volkswage Golf GTE se vrea a fi o mașină eco-sport care se folosește de noile tehnologii nu doar pentru a consuma și pentru a polua mai puțin, ci și pentru a crește performanțele. Așa-i că lucrurile sunt destul de clare? Vă invităm să urmăriți testul nostru video pentru informații mai pe larg.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account