Gerovital
Gerovital
Gerovital

Noile BMW M3 Sedan și BMW M4 Coupé vor debuta pe 23 septembrie

Constructorul bavarez a început deja să prezinte unor potențiali clienți exemplare ale noii generații de modele BMW M3 Sedan și BMW M4 Coupé. Modelele de performanță sunt dezvăluite în cadrul unor evenimente cu invitați selectați, unde accesul cu telefoane sau camere foto/video este interzis. Dar site-ul BMWBlog.com a aflat detalii chiar de la unul dintre participanții la aceste evenimente.

Astfel, se pare că noua generație de modele BMW M3 Sedan și BMW M4 Coupé va debuta în data de 23 septembrie. Sedanul M3 va fi prezentat în nuanța verde Isle of Man Green, în timp ce Coupé-ul M4 va avea caroseria vopsită în nuanța de galben Sao Paolo Yellow. BMW M a prefigurat această selecție de culori în pozele oficiale care lasă să se întrevadă fața lui M4 și spatele lui M3.

Sunt culori îndrăznețe, care se potrivesc cu design-ul acestor sportive, care vor avea noua grilă frontală verticală cu dimensiuni impresionante. În cazul M-urilor grila nu va avea o mesă cu ținte, ci lamele dispuse orizontal.

Conform descrierii oferită de un cititor al BMWBlog.com, M3-ul prezentat în cadru restrâns era versiunea Competition, avea pachet cu elemente de carbon (inclusiv plafon), faruri cu tehnologie Laser și jante negre. Iar în interior scaunele tip scoică aveau partea din spate din carbon.

Noile M3 și M4 vor avea propulsorul de 3 litri cu 6 cilindri în linie utilizat de BMW X3 M și X4 M. La fel ca în cazul SUV-urilor, motorul va fi oferit în variante de 480 CP pentru modelele de bază și 510 CP pentru alternativa Competition. Versiunile cu 480 CP vor putea fi configurate și cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte. Dar, desigur, nu va lipsi opțiunea transmisiei automată M Steptronic cu opt trepte și Drivelogic. De asemenea, la momentul debutului, noile BMW M3 Sedan și BMW M4 Coupé vor avea tracțiune spate. Dar ulterior vor fi propuse și în configurație cu sistemul de tracțiune integrală M xDrive. Din fericire, sistemul de tracțiune integrală va oferi și un mod de rulare exclusiv cu tracțiune la puntea spate, la fel ca în cazul lui BMW M5.

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account