Informatii noi despre BMW PAS si viitorul V3 Crossover

Unul dintre cele mai populare subiecte in ultima vreme pe blogul nostrum este noul concept ce vas a vina: BMW PAS. Pe scurt, Progressive Activity Sedan. Prima mea reactie la noua smecherie de la BMW nu a fost prea buna dar in timp, pe masura ce am aflat mai multe despre concept si motivele din spatele lui, m-am decis sa I accord o sansa pana cand o sa o vad in realitate sau cel putin intr-o poza oficiala.

BMW-ul V3 Crossover este o alta poveste, conceptul nu a primit prea multa atentie din partea presei si nici nu au fost dezvaluite prea multe informatii – fara poze spion – dar ma astept sa duca la aceleasi discutii printer fanii BMW ca si conceptul PAS.

Cineva apropiat BMW-ului, Enl, un membru al GCZ, a postat niste informatii, unele noi altele déjà cunoscute, despre cele doua modele. BMW-ul PAS F5 este bazat pe platforma noii serii 5, pe cand PAC-ul, sau V3-ul cum este cunoscut intern, este asteptat sa fie bazat pe platforma seriei 3. PAC-ul (Progressive Activity Coupe) are un plafon mai inalt in comparative cu seria 3 wagon existenta si desigur o lungime mai mare. Acelasi lucru si despre PAS in comparative cu BMW seria 5 Wagon.

EnI spune de asemenea ca PAS are o anume prezenta pe drum si o imagine foarte sportive pentru un crossover. Potrivit spuselor acestuia, crossover-urile anti-SUV ca si PAS sun si sedan-uri alternative pentru mai vechii clienti BMW care vreau o pozitie de condus mai inalta, dar nu prea inalta ca si in SUV, si un interior mai spatios, dar pentur mai putini bani decat seria 7.

BMW a intreprins mai multe studii si chestionare care au dus la concluzia ca vechii clienti BMW ar prefera un BMW spatios si practic dar sportive si extravagant tipic BMW. Astfel de oameni sunt deobicei proprietary de seria 5 care gasesc BMW X5 prea mare, seria 7 prea scumpa, in acelasi timp privind BMW X3 ca si un “downgrade” in ceea ce priveste standardele.

Acelasi lucru si cu proprietarii mai putin instariti de seria 3 care gasesc seria 5 prea scump, BMW X3 prea mare, astfel ca ar putea gasi BMW V3 PAC ca fiind alegerea corecta.
Cercetatorii au aratat ca BMW PAS va fi atractiv si clientilor femei, tatilor instariti cu unul sau doi copii. In principal clientii vehiculelor mid-SUV, large-SUV, sau segmentului sedan/wagon executiv.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account