BMW Seria 7: Tehnologia farurilor adaptive

Tehnologia farurilor adaptive (Adaptive Headlight) este bazata pe dinamica sistemului de control a farurilor. Senzorii masoara viteza, unghiul de directie, unghiul de rotatie in jurul axei verticale. Bazandu-se pe aceste informatii, mici motoare electrice actioneaza farurile astfel incat fascicolul de lumina cade pe drum in fata, ghidandu-te in curba.

Sistemul farurilor este activate oricand vehicolul se misca in fata. Cand vehicolul se misca in spate sau volanul este rotit dar vehicolul oprit, (ca si atunci cand este parasite locul de parcare laterala) farurile nu sunt actionate, pentru a preveni orbirea celorlalti participanti la traffic.

Si ca sa dovedim cat de destept este sistemul cu adevarat, daca viteza scade sub 31 de mph atunci sistemul activeaza modul oras (City Driving Mode). Acest mod pur si simplu reduce intensitatea luminii dar ilumineaza sufficient drumul si eventualele obiecte si oameni.

Ei bine, nu stiu in ceea ce va priveste pe voi, dar pot sa va spun ca sunt mai mult decat nerabdator sa testez noua serie 7 si sa vad dincolo de imaginea ei, sa ma aplec asupra experientei din spatele volanului.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account