Poza spion: BMW Seria 5 F10 facelift

Vara viitoare BMW Seria 5 F10 si M5 sedan vor primi faceliftul asteptat. In vreme ce la Seria 5 actualizarea intervine la mijlocul ciclului de productie, la M5 se intampla mai repede de atat, acesta urmand sa sufere o serie de modificari de exterior.

In Germania a fost reperat un prototip Seria 5 F10 facelift, in timpul unei sesiuni de teste. Modelul Seira 5 LCI dezvaluie faruri noi care seamana acum cu cele de pe Seria 6 si Seria 7: angel eyes de forma patratoasa si cu LED-uri. Ca de obicei vor fi usor modificate si bara fata si bara spate, pentru a oferi masinii o infatisare mai agresiva.

Oglinzile laterale includ acum si indicatoare de semnalizare, ca la toate modelele recent lansate de BMW.

La interior ne asteptam ca BMW sa lanseze noi trimuri si noi varietati de piele. Nu se stie daca noul controller iDrive Touch va echipa faceliftul sau va fi pastrat pentru viitoarele modele complet noi.

Sistemul de directie electromecanic, punctul slab al modelului Seria 5, va fi si el modificat.

Sub capota BMW Seria 5 facelift va primi motoare imbunatatite, inclusiv un nou agregat turbo cu sase cilindri in linie. Si motorul V8 va fi imbunatatit si va avea performante mai bune.

Noul BMW Seria 5 F10 LCI va fi lansat in productie in iulie 2013.

[Foto: Autoevolution]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account