Video: Revine in vizor conceptul secret BMW hibrid

BMW continua campania de teasing in jurul noului concept secret hibrid, cu un nou videoclip publicat pe site-ul Dontblogabouthis.com.

Daca in primele doua videoclipuri era vizibila partea din spate a masinii, de aceasta data avem ocazia sa ne apropiem mai mult si sa vedem mai clar partea frontala a masinii, si sa observam si mai mult asemanarea cu conceptul BMW VisionEfficient Dynamics si forma sa aerodinamica, mai ales infatisarea distincta conferita de farurile rotunde in combinatie cu tehnologia LED.

Dupa cum am mai spus, datorita pneurilor inguste si prezentei unei singure tevi de esapament, ne putem gandi la un hibrid cu un motor mic cu combustie interna.

Prototipul are la baza caroseria lui BMW Seria 6 coupe (E63) si are o linie a plafonului care pare desenata ca la o masina obisnuita, foarte conventional. Conform surselor noastre, masina utilizeaza o platforma hibrida complet functionala, spre deosebire de conceptul VED prezentat anul trecut la Salonul auto de la Frankfurt.

Daca zvonurile se adeveresc, vom vedea masina la Salonul auto de la Paris. Intre timp probabil ca BMW va continua sa publice mai multe fotografii si videoclipuri si sa incurajeze speculatiile legate de acest concept nou.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account