BMW 335d da raportul dupa trei luni de zile

BMW 335d

Jonathan de la The Diesel Report a publicat un raport dupa ce timp de trei luni a condus un BMW 335d.

„Chiar si dupa trei luni de cand am ridicat BMW-ul 335d Albastru Montego de la centrul de livrari BMW Welt din Munchen, inca simt o placere pura de a conduce de fiecare data cand ma aflu la volanul ei. Cu exceptia literei d ce se afla dupa 335, foarte putine elemente sunt diferite fata de modelul pe benzina 335i. Cu toate acestea 335d face o declaratie foarte clara pentru toata lumea ‘Vreau o economie incredibila de combustibil fara sa sacrific performantele dinamice’. Ca sa o spunem ca si cum ar fi un slogan BMW „I want the ultimate fuel economy machine”.

BMW 335d exemplifica acest lucru prin combinarea acceleratiei unei masini sport cu un consum scazut de carburant, si mai apoi prin adaugarea de confort si de atentie la detalii. Intr-adevar aceasta combinatie ar putea sa fie predecesoarea unei noi specii de automobile de lux performante.

Seria 3 de la BMW a fost introdusa pe piata in 1975 ca o succesoare a modelului 2002, masina ce a definit pentru prima data o limuzina sport. De atunci si pana acuma Seria 3 a pastrat aceasta trasatura, pe care si alti constructori auto au incercat sa o imite.

Treiarul nu incearca prea mult sa-l rasfete pe pasager si pe conducatorul auto, dar in schimb se axeaza pe placerea condusului intr-un mod cum nu o mai face nici o alta masina. Posesorii de Seria 3 pot fi de multe ori recunoscuti dupa zambetul larg pe care-l afiseaza de fiecare data cand se coboara din masina. Posesorul de 335d va avea un zambet si mai larg, pentru ca stie ca a facut si economie la combustibil…”

Continuarea aici.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account