AC Schnitzer oferă un plus de putere pentru BMW Seria 3 facelift

AC Schnitzer

AC Schnitzer este un tuner tradițional pentru modelele mărcii BMW. Iar pentru facelift-ul modelului Seria 3 propune acum un pachet complet pentru amplificarea caracterului sportiv.

AC Schnitzer oferă unități de control electronic pentru sporirea puterii

Este vorba despre unități pentru controlul electronic al propulsorului, de tip plug-and-play, ceea ce face ușoară montarea lor. De asemenea, aceste unități electronice auxiliare sunt însoțite de garanție tip de 3 ani în Germania, sau până la 5 ani pe plan internațional.

Aceste sisteme electronice sunt testate de AC Schnitzer tip de 9 luni și pe parcursul a zeci de mii de kilometri. Testele sunt realizate pe circuite, pe bancuri specializate, dar și în condiții de trafic real. Astfel se optimizează și măsuri care protejează motorul de uzură suplimentară. De exemplu, surplusul de putere este livrat doar când motorul funcționează la aproximativ 1.000 rpm și are temperatura uleiului de cel puțin 80 grade Celsius. Când temperatura apei ajunge la 115 grade Celsius se comută la specificațiile de putere setate în fabrică.

Cât de mult este crescută puterea modelelor BMW Seria 3?

Tunerul german a pregătit opțiuni de putere crescută pentru patru motorizări din gama BMW Seria 3.
În cazul modelului BMW M340i xDrive, puterea propulsorului de 3 litri, cu 6 cilindri și tehnologie BMW TwinPower Turbo, a fost crescută de la 374 CP și 500 Nm la 420 CP și 600 Nm.

Pentru modelele BMW 330e și 330e xDrive cu propulsii plug-in hybrid resursele sunt crescute de la 292 CP și 420 Nm, la 340 CP și 480 Nm. Iar motorul cu benzină al modelelor BMW 330i 330i xDrive au resurse sporite de la 258 CP și 400 Nm, la 300 CP și 470 Nm.

Pe lângă tuning-ul motorizărilor, clienții pot alege și sisteme de evacuare AC Schnitzer, fabricate din oțel inoxidabil. Tunerul precizează că acestea îmbunătățesc fluxul de gaze și produc un sunet mai sportiv. Iar ieșirile de 90 mm ale eșapamentului pot fi personalizate cu ornamente din carbon.

AC Schnitzer oferă suspensii sport și o listă de ornamente pentru caroserie

Caracterul sportiv poate fi amplificat și prin alegerea kit-urilor de suspensii AC Schnitzer. Acestea pot cuprinde amortizoare, arcuri și unitate de control electronic. Și reduc garda la sol cu 20-30 mm. Iar în cazul modelelor BMW Seria 3 cu suspensie M Sport garda la sol e coborâtă cu 10 mm.

Pentru personalizarea caroseriei sunt oferite extensii la nivelul spoilerului frontal și pagurilor și eleroane la nivelul hayonului și lunetei.

Bineînțeles, nu puteau lipsi jantele din aliaj ușor cu mai multe versiuni de design tipic AC Schnitzer. Acestea au diametru de 20 și pot avea finisări bicolore.

Sursa pozelor și informațiilor: AC Schnitzer

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account