Noul BMW X3 primește 5 stele în urma testelor EuroNCAP

La scurtă vreme după debutul pe piață, noul BMW X3 a intrat în ciclul de testare EuroNCAP, unde a fost premiat cu un calificativ maxim, de cinci stele.

SUV-ul bavarez a punctat un solid 93% în dreptul protecției pentru pasagerii adulți, 84% pentru protecția pasagerilor copii și 70% procentaj pentru protecția pietonilor în caz de impact. Sistemele de siguranță activă și pasivă disponibile în standard pe acest model au bifat un procentaj de 58%. De asemenea, sistemul autonom de frânare în caz de urgență a punctat prin promptitudinea și eficiența reacțiilor în toate situațiile testate. Modelul testat a fost un X3 xDrive20d.

Un detaliu interesant pe care l-am observat în raportul EuroNCAP cu privire la rezultatele noului BMW X3 este aplicabilitatea acestor rezultate pentru toate modelele disponibile în acest moment pe piață, plus X3 M40d, o variantă încă nelansată.

În mod cert, X3 M40d, al doilea model M Performance al gamei X3 și singurul M Performance diesel va păstra caracteristicile propulsorului disponibil pe fratele mai mare – X5 xDrive 40d și anume motorul diesel cu șase cilindri în linie și TwinPower Turbo, ce furnizează 320 CP. Desigur, acesta va fi acompaniat de elemente specifice modelelor M Performance.

BMW X3 a fost automobilul care, în 2003, a lansat segmentul SAV (Sports Activity Vehicle) de clasă medie. De atunci, BMW a vândut peste 1,5 milioane de unităţi. Este unul din cele mai versatile modele BMW din gamă, oferind un spaţiu interior generos, performanţe off-road, dar şi dinamica şi eficienţa pentru care modele BMW sunt recunoscute. De la lansarea primului model şi până în luna august 2017 au fost livrate 3943 modele noi în România. După BMW X5, BMW X3 a fost unul dintre cele mai populare modele pe piaţa din România şi este de aşteptat să joace un rol foarte important şi pe viitor.

Mai multe informații despre noul BMW X3 puteți găsi aici: Toate informațiile despre noul BMW X3

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account