Primul videoclip cu noul BMW Seria 3 2012

BMW a dezvaluit astazi cea de-a sasea generatie BMW Seria 3. Noul BMW Seria 3 2012 va fi lansat pe piata in februarie 2012 si aduce o serie de inovatii, atat la capitolul design cat si din punct de vedere tehnic.

Noua parte frontala a BMW-ului, cu faruri alungite care ajung pana la grila-rinichi, subliniaza latimea noului BMW Seria 3 si profilul atletic. Cea de-a sasea generatie BMW Seria 3 a crescut usor in dimensiuni comparativ cu predecesorul sau, ecartamentul crescand cu 37 mm pe fata si cu 47 mm pe puntea spate. Lungimea masinii, cu 93 mm mai mare si ampatamentul marit cu 50 mm ii accentueaza alura sportiva.

La interiorul noului BMW Seria 3 Sedan, pasagerii de pe bancheta din spate vor aprecia in mod deosebit spatiul creat prin cresterea dimensiunilor masinii. Gama BMW Seria 3 este disponibila in trei variante de dotari si echipare: Sport Line, Luxury Line si Modern Line. Fiecare din ele confera un caracter deosebit sedanului, prin combinarea materialelor exclusive, de mare calitate.

Haideti sa urmarim primul videoclip cu noul BMW Seria 3.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account