Comparatie foto: Noul BMW Seria 3 Touring vs. Audi A4 Avant vs. Mercedes-Benz Clasa C Estate

Noul BMW Seria 3 Touring F31 tocmai a fost lansat pe piata si va concura cu Audi A4 Avant si Mercedes-Benz Clasa C Estate.

In vreme ce noul treiar e un model nou lansat, Audi A4 Avant a primit anul acesta un facelift, iar Mercedes-Benz Clasa C a primit si el un facelift anul trecut in 2011.

Asa cum v-am obisnuit de fiecare data cand este lansat un model BMW nou, va prezentam si acum o comparatie foto intre cele trei modele concurente, pentru a evidentia diferentele de design dintre acestea.


BMW si Mercedes-Benz ofera in mod standard propulsia spate pentru modelele sport break, in vreme ce Audi ramane la tractiunea fata. Optional este disponibila si tractiunea integrala, pentru oricare din cele trei modele.

In ce priveste transmisia, BMW F31 este echipat cu transmisia ZF automata cu opt rapoarte, Mercedes se bazeaza pe cea automata cu sapte rapoarte produsa in-house, iar Audi ofera la alegere o transmisie multitronic sau una cu dublu ambreiaj si sapte rapoarte. Toate cele trei modele pot fi dotate cu numeroase sisteme de asistenta.

Caracteristic pentru BMW este sistemul de afisaj Head-Up Display si portiera spate care se deschide separat de portbagaj prin apasarea unui buton. BMW ofera cel mai generos spatiu de depozitare, 1500 litri, cu banchetele rabatate.

Noul BMW Seria 3 break va fi lansat pe piata europeana in cursul acestui an si va ajunge si pe piata americana in primavara anului 2013.

[Foto: BimmerToday]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account