BMW M3 E46 Pandem Rocket Bunny – Dacă Miss Bum Bum ar fi o mașină

Fiecare cu gusturile lui. S-ar putea să-ți placă natural, s-ar putea să-ți placă artificial, dar nu ai cum să nu întorci capul după un astfel de BMW E46 cu implanturi pentru fund.

Miss Bum Bum este concursul ăla anual presărat cu sud americance în care se decide cel mai voluptos posterior din lume. Nu se jurizează cel mai  proporționat, cel mai fin sau cel mai educat fund din lume, ci posteriorul care-ți aduce o grimasă de desene animate imediat ce ai pus ochii bulbucați pe el. Unele concurente sunt naturale, dar cele mai multe își fac implanturi foarte scumpe pentru a câștiga acest concurs.

BMW E46 Pandem Rocket (3)

A devenit un fel de loc de pelerinaj pentru toți „fundofilii” din lume și locul unde poți observa funduri de toate formele, inclusiv pătrate. Apropo de funduri pătrate – ce părere aveți despre acest BMW E46 cu body kit Pandem Rocket Bunny?

BMW E46 Pandem Rocket (2)

Despre Pandem v-am mai povestit noi într-un material cu un BMW E36. Sunt niște body-kit-uri construite de japonezi, inspirate din motorsport, dar cu un rol mai mult cosmetic. GReddy sunt distribuitorii pentru Europa, iar prețurile nu sunt la fel de costisitoare ca implanturile pentru fund.

BMW E46 Pandem Rocket (4)

Un full wide body kit costă 3.500 de Euro și cuprinde aripi evazate, eleron integrat în portbagaj și splitter pentru bara față. Deși nu-s foarte multe componente, transformarea este una completă. Urmele bisturiului sunt lăsate la vedere pentru a face deliciul știrilor de scandal, iar portocaliul ăsta de M3 GTS aprinde și mai tare fetișurile din capul fiecăruia.

Sursa – GReddy/Dj Murdock Photography

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account