Fotografii cu BMW 435i cu pachetul M Sport

Fotografii de poze spion au reperat un exemplar BMW 435i cu pachet M Sport, pe soselele din Germania. Masina nu are deloc camuflaj si tinand cont ca e echipata cu indicatoarele portocalii pe partea laterala, suntem de parere ca este versiunea americana a motorizarii 435i.

Trenul de propulsie al lui BMW 435i F32 este practic identic cu cel al modelului sedan BMW 335i: motorul cu sase cilindri in linie si turbocompresor, care dezvolta 306 CP. Agregatul poate fi cuplat la o transmisie manuala cu sase rapoarte sau la una automata cu opt rapoarte.

Pachetul M Sport pentru BMW Seria 4 Coupe va fi disponibil inca de la lansare si va fi pozitionat peste varianta de echipare Sport Line. Pachetul M Sport include sorturi fata si spate imbunatatite, jante mai mari, de aliaj, si cateva modificari la interior, inclusiv scaune sport si volan sport. BMW ofera ca nuanta de exterior pentru pachetul M Sport, Estoril Blue Metallic.

Noul BMW Seria 4 va debuta oficial la Salonul auto de la Frankfurt 2013.

[Sursa: Bimmertoday]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account