Poze spion: Viitoarea generatie MINI si BMW i3, reperate impreuna

BMW si MINI incep sa fie testate pe continentul asiatic. Noua generatie MINI F56 si vehiculul electric BMW i3 au fost reperate impreuna in timpul unui test. In fotografiile de mai jos putem vedea si un model BMW X5 2014 acoperit cu camuflaj.

MINI F56 este construit pe o noua platforma cu tractiune fata, care va fi utilizata si de MINI si de modelele BMW FWD. Primul model BMW cu tractiune fata a debutat anul trecut in forma de concept. MINI F56 va concur cu Audi A1 si alte marci europene non-premium. Din punct de vedere al designului, proportiile lui F56 sunt similare cu cele ale predecesorului sau, R56. Unele elemente de design, precum farurile sau stopurile, vor primi cateva modificari, fara a se indeparta insa de spiritul marcii britanice.

La interior, vitezometrul clasic, de mari dimensiuni si amplasat central, va fi inlocuit de unul mai conventional, plasat in spatele volanului. Interiorul va primi si el o serie de modificari care il vor plasa la nivelul modelelor mai premium.

Odata cu noua generatie MINI, BMW va lansa si o noua familie de motoare cu trei cilindri. Ne asteptam sa vedem un MINI One entry-level si un MINI Cooper entry-level cu puteri de aproape 100 si respectiv 130 CP. MINI va aduce modelele F56 la Salonul auto de la Frankfurt 2013, in luna septembrie.

Si BMW i3 va debuta la acelasi salon auto. BMW i3 poate avea o autonomie de pana la 219 km la o singura incarcare a bateriei, dar aceasta poate creste pana la 350 km utilizand optiunea de autonomie extinsa.

“BMW i3 are o autonomie de 130-160 km la o singura incarcare cu electricitate, dar cu doua moduri eco autonomia poate creste pana la 220 km,” a declarat Maximilian Kellner, seful diviziei de management de produs din cadrul BMW i.

Pentru a mari autonomia este utilizat un motor de motocicleta in doi cilindri si un generator. Motorul este amplasat in portbagaj si e conectat la un generator care incarca bateria.

Pentru a citi mai multe stiri despre BMW i3, click aici.

[Sursa: Autohome.com.cn via IndianAutosBlog]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account