VIDEO: Noul BMW Seria 4 Coupé – “Bucură-te de fiecare muchie!”

BMW ne prezintă noul generație Seria 4 Coupé într-un clip video realizat în stil artistic, pentru a sublinia avangardismul designului.

Practic, constructorul bavarez știe că trebuie să depună eforturi de promovare pentru a obișnui opinia generală cu schimbarea radicală pe care noul BMW Seria 4 Coupé o marchează mai ales la nivelul grilei frontale. Aceasta este un element definitoriu pentru identitatea BMW. Iar hashtag-uri precum “Bucură-te de fiecare muchie!” și “Lasă în urmă obișnuințele” însoțesc această campanie de comunicare.

CLICK AICI pentru a vedea toate pozele și informațiile despre noua generație BMW Seria 4 Coupé.

Această întoarcere îndrăzneață la grila frontală cu două decupaje de mari dimensiuni dispuse pe verticală își găsește, desigur, sursa de inspirație în designul unor modele BMW de legendă, precum BMW 328 Coupé. Însă noua grilă nu este rezervată Seriei 4 Coupé. Ea va fi adoptată și la alte modele BMW din viitor. Știm deja că SUV-ul electric BMW iNEXT va avea un astfel de decupaj frontal.

Desigur, părerile sunt momentan împărțite. Și totul va depinde de implementarea acestei idei stilistice. Poate nu dimensiunea în sine este cea mai mare problemă. Ci proporțiile, detaliile subtile, vor face acest tip de grilă să pară bine integrată, sau doar o exagerare de dragul atenției.

Un lucru este cert. Noua grilă frontală a stârnit foarte multă vâlvă, foarte multe discuții. Iar asta aduce notorietate. BMW Seria 4 Coupé vorbește un limbaj estetic exuberant, cu tupeu. Și va atrage clienți care nu vor să se piardă în mulțime și nu se lasă prea ușor intimidați de părerile altora.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account