Galerie foto: Supercaruri la Cursa de 24 ore de la Le Mans 2013

Va invitam sa urmariti o galerie foto cu supercarurile care au defilat la cursa de 24 ore de la Le Mans.

BMW a fost absent anul acesta, dat fiind ca Divizia Motorsport se concentreaza acum pe campionatul DTM. BMW a avut o prezenta puternica la LeMans si a inregistrat multe victorii de clasa si o victorie importanta in 1995 cu masina McLaren F1 GTR.

Cursa de 24 ore de la Le Mans este cea mai veche din motorsportul de anduranta, si se tine in fiecare an incepand din 1923. Cursa este organizata de Automobile Club de l’Ouest (ACO) si se desfasoara pe Circuitul de la Sarthe, un circuit care combina o serie de sosele inchise publicului si zone de circuit care sunt create pentru a testa masina si capacitatea pilotului de a fi rapid, dar sa dea si dovada de foarte mare rezistenta pe o perioada de 24 ore.

Inainte de debutul cursei, sambata, fanii din intreaga lume au avut ocazia sa admire parada supercarurilor, unde se pot vedea unele din cele mai scumpe masini din lume. Anul acesta au defilat modele precum Renault Alpine A110-50 modificat de Koenigsegg Agera, Ferrari F12, Alfa Romeo 8C Competizione sau Porsche 918 Spyder, precum si supercarul suprem, Bugatti Veyron.

Printre pilotii prezenti la eveniment l-am reperat si pe Nick Heidfeld, fost pilot BMW de Formula 1, care concureaza anul acesta la clasa LMP1.

[Foto: Bimmertoday]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account