Poze cu BMW 550i GT de la intalnirea BMW CCA NJ

Asa cum am anuntat zilele trecute, BMW America de Nord prezinta BMW 550i Gran Turismo la mai multe evenimente din intreaga tara. Unul dintre aceste evenimente au avut loc la sediul central BMW in New Jersey.

In timp ce nu exista multe secrete inca necunoscute despre noul 550i GT, suntem fascinati ca in final putem vedea din ce in ce mai multe fotografii ale acestui model BMW controversat, model ce a atras atat reactii pozitive, cat si negative din partea oamenilor.

Multi au fost, si poate inca sunt nedumeriti in privinta deciziei celor de la BMW cu privire la construirea acestui vehicul Gran Turismo, dar pe parcursul saptamanilor care au trecut, am observat ca opinia cititorilor nostri se indreapta spre o zona mai pozitiva. Desi mai avem inca indoieli cu privire la designul partii spate, partea din fata este absolut superba si luminile LED il fac sa iasa si mai mult in evidenta.

3646019892_8a301c438f_b

Deci, este Seria 5 GT un vehicul care va iesii in evidenta din linia de masini BMW? Noi credem ca raspunsul este da, de indata ce noul Seria 5 va fi gata anul viitor si, bineinteles, M5 in cativa ani, familia 5 va fi una dintre cele mai aratoase si cel mai important, aceasta va acoperi o gama larga de clienti si de cereri.


Acum, in cazul in care noul motor N55 functioneaza, precum arata si pe hartie, entuziasmul va creste chiar mai mult. Intre timp, sa ne bucuram de aceste fotografii noi, multumita lui Patrick L.

Update: Noul motor de 3.0 litri twin-scroller va alimenta mai micul din Seria 5 GT, 535i.

[Mai multe fotografii la Flickr]
BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account