BMW Lifestyle – accesorii pentru pasionații BMW

BMW Lifestyle

BMW Lifestyle este colecția de îmbrăcăminte și accesorii pentru conducătorii și pasionații de BMW. M-am gândit să încerc câteva produse și să vă dau de veste cum sunt.

În cazul în care v-ați făcut griji vreodată că nu vă asortați cu BMW-ul pe care îl conduceți, bavarezii vin cu soluții. Nu, nu mă refer la BMW Individual, este vorba de o alternativă mai puțin scumpă și mult mai fashion: colecțiile BMW Lifestyle. Produsele arată foarte bine și atrag atenția mai mult decât aș fi crezut.

ALX_1247

Am planificat, așadar, un mini-roadtrip la munte. M-am urcat la volanul unui BMW Seria 5  GT, m-am echipat cu câteva produse BMW Lifestyle și am plecat sa le „testez” efectul și utilitatea. Gențile de voiaj sunt încăpătoare și gândite special pentru a-ți satisface nevoile pe parcursul întregii călătorii. Ca să înțelegeți, toate bagajele mele au încăput într-o singură geantă – o situație fără precedent. Trei zile am stat liniștită, fără să car de 3-4 genți. Vis!

ALX_1227

M-am îndrăgostit iremediabil de una dintre gecuțele din colecția M și de un fular gri, super-cosy. Materialele din care sunt confecționate mi-au plăcut tare mult: sunt ușoare și de foarte bună calitate, totul la un fair price, bineînțeles. Și se asortează cu pachetul M exterior și culoarea Seriei 5 GT. V-am zis eu că se poate. Frigul de afară m-a dărâmat la un moment dat; nu îmi place deloc frigul și nici nu îi rezist prea bine. Noroc cu cana termoizolantă, care mi-a păstrat ceaiul cald și cu scaunele încălzite. Să vină vara aia mai repede!

ALX_1288

Cu siguranță veți găsi ceva în catalogul BMW Lifestyle care să vă placă și să adauge un plus de personalitate ținutei voastre sau mașinii pe care o conduceți: genți de voiaj ,tricouri, geci, fulare, eșarfe, ochelari de soare, ceasuri și multe altele. Catalogul complet BMW Lifestyle îl găsiți aici, iar multe dintre produse le puteți achiziționa de la BMW Lifestyle Shop din cadrul Automobile Bavaria, sau online.

ALX_1243

Să lasăm fashion-ul deoparte și să vedem care e treaba cu Seria 5 GT 530d xDrive. Am observat că atrage destul de multe priviri, urmate de exclamația: „Ce urât e!”. Hey, alo, unde vă credeți? Cu siguranță este unul dintre cele mai controversate modele BMW, dar urât nu e. Ați fi surprinși să vedeți cât este de confortabil și de luxos, mai ales la drum lung. În trafic, într-adevăr, îi poți găsi câteva minusuri, în primul rând datorită lățimii de peste 2 metri și în cel de-al doilea rând greutății de peste 2 tone. Dar motorul diesel, de 3,0 litri, cu șase cilindri în linie, ce dezvoltă 258 de cai-putere la 4.000 de rotații pe minut este de ajuns ca cele peste 2 tone să ajungă la 100km/h în 6.2 secunde. Seria 5 GT este un BMW veritabil. Nu unul sportiv, totuși. Este mai mult destinat celor care călătoresc mult și au nevoie de spațiu. Tracțiunea integrală xDrive duce Seria 5 GT în locuri în care nu ți-ai imagina s-o vezi vreodată – pe drumuri înghețate și înzăpezite.

ALX_1297

Credit foto: Alexandru Nicușor Matei

0

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account