Viitorul BMW Seria 5 GT apare în randări

Viitorul BMW Seria 5 GT - randare

Viitorul BMW Seria 5 GT are o sarcină destul de grea, pentru că trebuie să îndrepte din greșelile primei generații. Știm deja că BMW va lansa următoarea generație a Seriei 5 în toamna anului viitor, iar acest lucru se va întâmpla, cel mai probabil, în cadrul Salonului Auto de la Paris.

De asemenea, următoarea generație Seria 5 va avea și o versiune Touring, dar și un nou BMW Seria 5 GT. La începutul lunii noiembrie, viitorul BMW Seria 5 a fost surprins în poze spion, iar acum apare și în randări. Atunci când a apărut pentru prima oară, BMW Seria 5 GT a fost oarecum sacrificat de presa auto pentru o ținută de drum nu tocmai la standardele obișnuite pentru marca bavareză. Desigur, nici designul nu a fost pe placul tuturor, dar acest lucru este cât se poate de subiectiv. Ideea de bază din jurul viitorului BMW Seria 5 GT va rămâne aceeași. Adică aceea de a aduce un design neobișnuit, un plus de caracter practic prin deschiderea dublă a portbagajului, dar, cel mai important, BMW Seria 5 GT trebuie să aducă eleganța, confortul și rafinamentul unui BMW Seria 7 într-un segment „inferior”.

Viitorul BMW Seria 5 GT - randare

Acum, odată cu lansarea viitorul BMW Seria 5 GT, probabil că bavarezii își propun să ducă tradiția mai departe, dar suntem convinși că vor face tot posibilul pentru a livra un produs care să aibă un aspect exterior mai plăcut și mai atractiv, în timp ce, în interior, probabil că lucrurile vor sta cât se poate de bine. Am discutat deja despre faptul că viitorul BMW Seria 5 va prelua o mare parte din tehnologia și din gadgeturile prezenta deja pe noul BMW Seria 7, așa că ne așteptăm ca același lucru să se întâmple și cu viitorul BMW Seria 5 GT. Ce-i drept, acesta ar trebuie să furnizeze un nivel de confort și de rafinament mai ridicat decât cel al unui Seria 5 normal, ceea ce înseamnă că misiunea va fi cu atât mai grea.

Viitorul BMW Seria 5 GT - randare

Citește și: cele mai noi informații despre viitorul BMW Seria 5 Sedan.

Cel mai probabil, viitorul BMW Seria 5 GT va avea noul sistem iDrive, cu ecran tactil și control prin gesturi, precum și noul design de interior, dar credem că va prelua și suspensia pneumatică pe ambele punți de la noul BMW Seria 7, precum și o parte din materialele utilizate în construcția vârfului de gamă. Aici ne referim, în principiu, la plasticul ranforsat cu fibră de carbon, tocmai pentru că viitorul BMW Seria 5 GT trebuie să afișeze o greutate cât mai scăzută. La nivelul motorizărilor, viitorul BMW Seria 5 GT va împrumuta totul de la Seria 5, ceea ce înseamnă că vom avea parte de motorizări cu trei, patru, șase și opt cilindri, atât diesel, cât și benzină. În plus, o versiune de tip lug-in hyrbid, similară cu cea a noului BMW Seria 7 Sedan 740e sau poate chiar cu cea a noului BMW Seria 3 Sedan 330e.

Urmărește testul nostru video cu generația actuală a lui BMW Seria 5 GT:

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account