Seria 5 F10 vs. Seria 7 F01 vs. Seria 3 E90

Din momentul lansarii sale lunea trecuta, noul BMW Seria 5 2011 a fost analizat si super-analizat de catre multe publicatii auto si de catre comunitatea BMW. Unii membri au spus ca noua Seria 5 este inrudita cu Seria 3 si Seria 7 in timp ce altii au recunoscut in noul model partea frontala a Z4.

Adevarul este ca noul limbaj de design al BMW poate fi regasit in toata gama si ca unele elemente sau franturi de elemente de design sunt comune mai multor modele.

Ne-am gandit sa punem unul langa altul in cadrul unei comparatii foto, noul BMW Seria 5, Seria 7 F01 si Seria 3 sedan cu facelift. Dar inainte de a trece la fotografii, am dori sa va prezentam opinia lui Josh, editor BMWBlog.com:

“Cu siguranta unele voci vor spune [despre Seria 5] ca e ca si cum Seria 3, Seria 7 si Z4 au avut un copil din flori, dar niciunul din cele doua modele nu va fi cel mai important model nou in urmatorii ani, precum BMW Seria 5. E chiar mai important decat Seria 7 F01/02 si la fel de important ca Seria 3 E90”.

Seria 5 F10

BMW Seria 7 sedan

BMW Seria 3

Analizand imaginile de mai sus, nimeni nu poate nega ca exista asemanari intre modele, incepand cu designul farurilor, grila frontala si designul capotei. Farurile si partea frontala se aseamana in cateva aspecte si cu elementele modelului Seria 5 GT. Farurile sunt usor modificate fata de modelele Seria 3 si mult mai mici decat ale Seria 5 GT, ceea ce confera o unicitate de stil noului F10.

bmw-seria-5-spate

bmw-seria-7-spate

bmw-seria-3-spate

In ce priveste spatele, dupa parerea noastra cele trei autovehicule sunt destul de diferite si nu prea pot fi invinuite ca ar avea ceva in comun.

bmw-seria-5-lateral

bmw-seria-7-lateral

bmw-seria-3-lateral

Cativa au spus ca privita din lateral, noua Seria 5 arata ca un septar F01 mai scurt, dar privind aceste fotografii, putem vedea mai multe asemanari cu Seria 3 sedan si mai multe elemente in comun cu Seria 7. Merita sa evidentiem faptul ca cinciarul inca arata distinct si ca suntem convinsi ca in realitate se va diferentia si mai mult de restul modelelor.

Scopul acestui exercitiu este sa va antrenam in discutii pentru a va exprima punctul de vedere legat de aceasta comparatie, dar inainte sa va invitam sa ne lasati comentariile voastre va mai prezentam o fotografie comparativa.

3erv5ergboy

Imaginea primita prin amabilitatea GBoy de la GCZ

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account