Gerovital
Gerovital
Gerovital

Viitorul BMW Seria 5 (G30), ca un Seria 7 mai mic. Are sens?

randare bmw seria 5 g30

Nu știi la ce să te aștepți de la designul viitoarei Serii 5? S-ar putea să te lămurească această imagine…

Odată cu apariția noului BMW Seria 7, putem să ne imaginăm mai ușor viitorul BMW Seria 5 – nume de cod G30 – care va fi văzut cel mai probabil în a doua jumătate a lui 2016. Tot ce trebuie să facem este să ni-l imaginăm ca pe un Seria 7 mai mic, căci fix asta va fi – și nu vorbim doar despre design aici.

BMW Seria 5 va împărți platforma CLAR (Cluster Architecture) care a debutat odată cu venirea pe lume a actualei generații Seria 7. Asta înseamnă că, în ciuda creșterii în dimensiuni și în spațiu util, Seria 5 nu va crește și în kilograme, ci dimpotrivă – este așteptat a fi cu circa 100 de kilograme mai ușor față de generația actuală.

bmw seria 5 g30

Pe partea de tehnologii, cel mai probabil Seria 5 (G30) va împărți o serie de bunătăți cu actualul Seria 7, cu toate că aici lista este totalmente necunoscută deocamdată. Cu siguranță vom avea parte de o versiune hibrid (disponibil pe generația actuală doar în China), iar superlimuzina M5 își va canaliza puterea V8-ului de 4,4 litri atât către roțile din spate, cât și către toate cele patru roți, în funcție de versiunea aleasă de client.

via omniauto.it

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account