Video spion: BMW Seria 6 2011 decapotabil

Viitoarea generatie BMW Seria 6 2011 a fost vazuta din nou pe strazi in timpul unor sesiuni de teste. Din moment ce noua Seria 5 a fost dezvaluita deja, comunitatea BMW se va concentra pe dezvaluirea in anul urmator a versiunii redesenate a Seria 6, si a celei de-a doua generatie X3.

BMW Seria 6 2011 va fi lansat in trei versiuni: Coupe, limuzina decapotabila si prea-puternicul M6. Versiunile Coupe si decapotabila ale Seria 6 se vor diferentia radical de stilul actual al modelelor. Pana si persoane apropiate BMW au spus ca Seria 6 actuala genereaza pareri impartite datorita spatelui „Bangle butt”, dar ca varianta redesenata a sesarului va fi un autovehicul „super elegant”.

Varianta redesenata a Seria 6 este totodata putin mai lunga si mai lata decat generatia actuala. Va avea o consola spate mai scurta si o linie a caroseriei mai joasa, ceea ce-i va conferi un look mai musculos. Chiar daca videoclipul este inselator, aratandu-ne un plafon soft top (folosit in scopul camuflajului), masina va beneficia de un plafon hard top asa cum am vazut la BMW Seria 3 decapotabil. Plafonul soft top NU va fi nici macar optional. Designul caroseriei a fost proiectat astfel incat sa incadreze un plafon hard-top, prin urmare partea din spate nu mai este ridicata. Farurile vor fi relativ asemanatoare cu ale conceptului CS, ceea ce ii va incanta pe fanii declarati CS. Ne asteptam sa vedem si o grila frontala mai mare decat de obicei, tendinta observata de altfel la ultimele modele.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_5FcY__HGRA[/youtube]
Nu se schimba nimic in ce priveste motorizarile. Motorul premiat cu sase cilindri twin-turbo va propulsa unul din modelele entry-level, cu ai sai 326 CP, in timp ce motorul twin-turbo V8 de 407 CP intalnit la noile Seria 5 si 7 va fi regasit pe modelele varf de gama.

Nu au fost uitati nici fanii diesel-ului, astfel ca motorul cu sase cilindri prezent pe 635d va fi pastrat. Propulsorul cu 6 cilindri tri-turbo si 354 CP este un candidat minunat si pentru modelele noi.

BMW va oferi si modelul 655, o versiune hibrida realizata cu aceeasi tehnologie ca a viitorului BMW X6 Hybrid si Seria 7 Hybrid.

BMW Seria 6 2011 va utiliza atat cea mai noua transmisie cu opt rapoarte, cat si pe cea DCT cu sapte rapoarte. Pentru a face sesarul si mai atragator pentru pasionatii de masini, un nou sistem de amortizoare va oferi patru niveluri diferite de setari sportive, de la Comfort pana la Performance, inclusiv o optiune pentru performanta eficienta.

Intr-un interviu recent, Jim O’Donnell, CEO al BMW pentru America de Nord a spus despre Seria 6 2011 ca este „cel mai frumos BMW din ultimii ani”. Si noi speram sa fie asa!

[Sursa video: Bimmerpost]
BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account