Ce s-ar intampla daca in 2011 BMW Seria 6 va arata astfel?

Am revenit la articolele „What if ….” si de aceasta data, avem unele redari la urmatoarea generatie din 2011 a BMW-ului Seria 6. Am lucrat împreuna cu prietenii nostri de la Promotor.ro si cu ai lor artisti grafici în crearea unor imagini generate pe computer la cum ar putea arata viitoarea generatie Seria 6.

Bine, poate nu cum va arata, dar mai ales ceea ce credem noi ca va fi interesant în cazul in care se va urma calea acestui proiect. Sigur, unii ar putea argumenta ca forma este un pic cam prea aproape de conceptul CS, şi da, au absoluta dreptate, dar in privinta farurilor, s-ar putea să fie ceva nou.

bmw-6-promotor-101


In partea din spate a fost chiar mai dificil de ilustrat, pentru ca imaginile spion pe care le-am vazut pana acum nu ne-au fost prea mult de ajutor, din punct de vedere al dezvaluirii detaliilor utile, dar hei …. am incercat si sincer, nu ne-ar supara daca se va folosii acest concept.

bmw-6-promotor-102

Designul lateral este chiar mai interesant în opinia noastra, cu o suprafata pe care, parca apar flancari şi unele cute care ar putea avea nevoie de un pic de lucru.

In general, este un lucru în curs de desfasurare si am vrut doar sa-l impartasim cu dumneavoastra, deci nu ezitati sa ne spuneti ce credeti.

Multumiri Avarvarii şi Promotor.ro!

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account