BMW Seria 7 M Sport – Ghetto Superstar

BMW M7 este doar un zvon, dar asta nu înseamnă că nu poți să-ți iei un 750i cu un V8 turbo sub capotă și cu un pachet de design M Sport. S-ar putea să fii foarte aproape de un M veritabil.

Unii își cumpără un BMW Seria 7 pentru că sunt directori executivi și trebuie să țină la imaginea firmei, alții pentru că sunt doctori esteticieni care s-au îmbogățit introducând plastic în femei, în timp ce mulți alții și-l cumpără pentru că pur și simplu le place mașina. S-ar putea să nu fie nici directori, nici doctori, dar au banii pentru un BMW Seria 7 și asta e suficient. Și dacă vrei să te diferențiezi cumva de toți oamenii ăștia de carieră, care nu poartă țoale largi și șapca întoarsă, așa ca tine, atunci îți iei un BMW Seria 7 cu pachetul M Sport. Nu o fi el foarte elegant, dar poate nici nu te interesează să fii elegant, să mergi pe la dineuri cu ținută obligatorie, să faci brainstorming-uri despre ultimele trenduri în piața de IT ori să te dai ceea ce nu ești în general. D-aia s-au gândit și oamenii de la BMW la pachetul M Sport, cei de la Mercedes la AMG,  Audi la S-Line și cei de la Lexus la F Sport.

BMW Seria 7 M Sport (1)

 

BMW Seria 7 M Sport vine cu o bară față/spate mai agresivă, alte praguri, jante pe 19 inci ușoare, etriere vopsite în negru și tot felul de chestii care te fac mai vizibil, dar mai camuflat în același timp. Dacă unora li se pare kitsch pachetul M, atunci poți să le atragi atenția că este linia de design cu cel mai puțin crom, iar la interior ai lemn negru, nu din ăla de lojă de operetă, plafonieră BMW Individual Anthracite și tapiserie Dakota cu logo-uri M încorporate. Cine-i mai kitsch acum?

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account