BMW 320i Schizofrenic Edition

eBay este locul unde găsești de toate: case, mașini, electronice, jucării, mame, fiice, materie primă pentru bombe nucleare, you name it. Este locul unde ai cele mai mari șanse să scapi de ceva care-ți nu-i mai place sau nu-ți mai trebuie sau e locul ideal unde poți găsi chestii care-ți plac și care-ți trebuiesc. Gunoiul unuia e comoara altuia, sau cum era?

Acest BMW Seria 3 din 1982 modificat face și el parte din ciudățeniile pe care eBay-ul le trasformă în vedete. Proprietarul său pomenește despre el că-i un proiect de casă. Nu trebuia neapărat să precizeze pentru că ne-am dat singuri seama de asta. Mai povestește că i-a tăiat acoperișul (se vede și asta), că i-a montat un rollcage, amortizoare KYB, scaune Recaro, capotă din fibră de sticlă, pedale Sparco, etc. Ne mai spune că la bază a fost un BMW 320i, dar acum are sub capotă un șase în linie de 3,5 litri căruia i s-a demontat sistemul de injecție și i s-a instalat un sistem de carburatoare triple Weber. Toată chestia asta este legală, adică poți să mergi cu ea pe stradă.

BMW 320i (1)

Ce nu ne spune însă proprietarul este ce a fost în capul lui atunci când a construit-o. Nu de alta, dar parcă a început cu o idee și a terminat cu alta. Dacă ești genul care nu ține cont de firul narațiunii și face lucrurile din mers, atunci s-ar putea să-ți placă nebunia asta pentru 6.200 de USD.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account