Fotografii cu noul BMW Seria 7 facelift

Noul BMW Seria 7 facelift a fost reperat pe soselele din Germania, asa ca avem posibilitatea sa admiram un prototip neacoperit de camuflaj, inainte de lansarea oficiala a acestuia in luna iulie. Atat versiunea F01 cat si F02 vor beneficia de un facelift care va aduce o serie de functionalitati noi precum si un design usor imbunatatit.

Una din cele mai importante modificari de exterior este faptul ca noul BMW Seria 7 LCI primeste faruri corona cu lumini LED in forma ‘patratoasa’, indicatorul de semnalizare fiind amplasat in interiorul farului. Fiecare far contine 8 LED-uri.

In vreme ce modelul anterior beneficia de o grila rinichi cu 9 sau 12 bare, in functie de optiunea Night Vision Camera, versiunea facelift primeste acum o singura configuratie cu 9 bare. Partea frontala a primit mai multe elemente din crom, incepand cu suprafata care inconjoara grila. Mai jos regasim doua bare cromate incastrate in sortul fata, care beneficiaza acum si de prize de aer mai mari, care confera masinii o infatisare mai sportiva.

Indicatoarele de semnalizare sunt acum integrate in carcasele oglinzilor exterioare. In partea din spate, proiectoarele sunt unite de benzi cromate. Stopurile si-au pastrat forma, doar ca acum au o nuanta de rosu mai inchis.

La interior cea mai mare modificare o reprezinta noul sistem MMI 3D care beneficiaza de un design imbunatatit si un CPU nou care proceseaza informatiile mai rapid decat pana acum. Harta infatiseaza acum orasele si in 3D. Alte imbunatatiri aduse hartii: satellite view, enhanced route calculation, route learning si Efficiency and Green Driving Assistant.

La capitolul motorizari, oferta pentru noul Seria 7 incepe cu 730d, un motor cu sase cilindri in linie ce consuma doar 5,6 litri/100 km. Deasupra dieselului entry-level se regasesc doua alte variante mai puternice: 740d twin-turbo cu 313 CP si consum de 5.7l/100 km, precum si noul motor inovator tri-turbo 750d, de 381 CP si care are un consum mediu de 6.4 l/100 km. .

Clientii care isi doresc o motorizare pe benzina au de ales intre trei variante, incepand cu cea de baza 740i cu motor cu sase cilindri, urmat de 750i cu motor V8 twin-turbo si 760i cu motor cu 12 cilindri. BMW 740i dezvolta 320 CP, in vreme ce 750i este propulsat de noua versiune N63 ce dezvolta 450 CP.

BMW Seria 7 LCI va deveni disponibil pe piata in aceasta vara si va concura cu Audi A8 si Mercedes-Benz Clasa S.

[Sursa: Bimmertoday]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account