Noul BMW Seria 7 își arată profilul

La fel ca o dansatoare de cabaret care-și amăgește privitorii mai întâi cu un zâmbet, cu o gleznă, cu o pulpă și la urmă cu un sfârc, așa și noul BMW Seria 7 își dezvelește treptat formele pentru a crește puțin tensiunea în ochii privitorului.

Astăzi vedem profilul noului BMW Seria 7 și stăm să ne întrebăm dacă nu cumva mâine vom vedea prim-planul, poimâine spatele și răspoimâine interiorul. Mașina asta se dezbracă frumos, ca un iepuraș Playboy și abia pe ultima pagina își desface picioarele. Dar, la fel ca un pictorial din Playboy, foarte mulți cititori sunt interesați mai mult de ce scrie în articol decât de pozele nud. S-a făcut un studiu, am înțeles. Așa că e musai să recapitulăm unele detalii despre noul BMW Seria 7.

Acesta va fi cu 130 de kilograme mai ușor decât precedenta generație, la fel cum iepurașii din pictorialele contemporane sunt mai anorexice decât cele din anii 60-70. Asta e, standardele frumuseții se schimbă în funcție de pretențiile clienților, mereu schimbătoare. Apoi, saltul tehnologic ne aduce pe  BMW Seria 7 generații de motoare cu șase cilindri în linie mai noi, o cutie cu opt trepte Steptronic revizuită, sistem iDrive cu touchscreen, sistem de detectare a gesturilor obscene, sistem de parcare automată și o suspensie cu pernă de aer.

Acum că v-am spus cele mai important detalii despre noul BMW Seria 7 e timpul să comentăm răutăcios pozele cu modelul nostru. Vi se pare că e prea photoshopată? Că are celulită pe undeva? Că-i nasul prea mare? Noi nu vedem decât niște crom  în exces, în rest fetișcana asta pare destul promițătoare. Sigur o ia cineva de nevastă. Sperăm doar să nu fie unii bătrâni cu bani care să-i fure tinerețea, ci unii tineri care s-o iubească și s-o scoată lume. Că doar are cu ce se mândri, nu?

Sursa – Bimmertoday

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account