Alpina B7 Render

După ce șefii de la BMW M au spus că nu au de gând să construiască un BMW M7, cei de la Alpina au intrat pe fir și au început dezvoltarea unui B7 pe platforma noului BMW Seria 7. Și bine au făcut. Și cei de la BMW M pentru că nu au dat curs unui BMW Seria 7 M și cei de la Alpina pentru că și-au asumat sarcina asta.

Un BMW Seria 7 M nu prea și-ar avea rostul în actuala gamă de M-uri, pentru că-i o mașină prea mare și prea grea pentru a sta la baza unei limuzine cu adevărat sportive. Dacă vrei un Seria 7 mai agresiv poți să-ți alegi doar pachetul M și este suficient. Cu un Seria 7 M ce ai fi făcut? Te-ai fi dus cu el pe Nurburgring? Nu credem că ar fi o idee bună. E ca și cum ai încerca să te duci cu o focă la o cursă pe uscat. Un Seria 7 trebuie să fie o limuzină premium care te duce pe la întâlniri de afaceri și te ajută să fii sigur pe tine în timpul negocierilor, nu una care să-ți ridice părul pe mâini și în care transpiri de la prea multă adrenalină. Și-ar pierde rostul.

Alpina B7 (1)

Asta nu înseamnă că nu ar trebui să existe versiuni mai sportive ale noului BMW Seria 7, dacă se poate. Cei de la Alpina au fost mereu buni la asta pentru știu exact pe unde să umble și când să se oprească. De multe ori versiunile lor fac un compromis mult mai bun între cost, performanțe și confort decât o fac mașinile celor de la BMW. Dacă noul Seria 7 are nevoie de ceva este de un twist al personalității, nu de o alienare completă.

Alpina B7 (2)

Alpina B7 este deja în teste, se presupune că va avea aproximativ  600 CP, suficienți, credem noi, pentru orice situație. Deși mașina din teste a fost fotografiată cu camuflaj, iată cum și-au imaginat-o niște băieți pricepuți în ale designului pe calculator.

Alpina B7

Sursa – Bimmerpost

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account